Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Super goda fläskkotletter / karré / fläskfilé

(17 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

så gott och enkelt. köttet blir jätte mört och fint.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg det råa köttet i en smord form salta på båda sidorna (bara lite). Vispa ihop såsen och häll över Grädda i ugnen 175 grader i 1½ timme

Liknande recept

Kommentarer (17)

  • TAXI18 18 april 2008

    SÅSEN SKÄR SIG VARFÖR??????

  • marie79 18 april 2008

    Det löser sig i ugnen =)

  • Disen 6 december 2008

    Det här var verkligen SUPERGOTT!!!!!! Jag dubblade receptet och hade både fläskfilé och fläskytterfilé. Köttet blev så mört och gott. Det här måste vara världens enklaste recept. Kommer att bli en favorit hos oss. Helt klart. Tack för receptet. / Disen

  • murjekkarin 6 februari 2009

    Detta recept används flitigt hos oss, tack!

  • ros 15 februari 2009

    Supergott. En av sönerna sa: "vilken god sås"

  • lisbethv 20 februari 2009

    Ja det som va så enkelt kunde bli så himmelskt GOTT.Maken sa att det var de godaste kotletter han ätit jag instämmer TACK för att du delat med dig. Lisbeth

  • Irene-59 23 februari 2009

    Det här var väldigt gott,det kommer att stå ofta på vårat bord Tack

  • s-80 22 mars 2009

    Super gott !! De möraste kotletterna vi någonsin ätit.

  • _chokladbiten_ 10 maj 2009

    Tack för ett kanonrecept. :) Hela familjen tyckte om det!!! Kommer att göras igen.

  • FarmorKex 9 augusti 2009

    Hej. Jag har använt mig av ett liknande recept men jag tillsätter en stor burk champinjoner eller gula kantareller på fläskkottletterna och 4 dl creme fraiche naturell och 1 dl kinesisk soja. Det är verkligen gott och lättlagat.

  • tigerlilly27 6 september 2009

    Har gjort det här receptet flera gånger fast med fläskfilé och med risoni till. Supergott!!!

  • Neta52 30 januari 2010

    Lagade detta idag, men jag lade till lite trattkantareller i slutet och rätten var jättgod. Smaken får en 4, men pga att det var så lättlagat blir det en 1:a till, så totalt ger jag detta recept en 5:a.

  • ScarlettRose 26 juli 2010

    Hej! Tänkte testa det här receptet. Jag undrar bara om "1 burk creme fraiche" är en stor på typ 5 dl eller om det är en liten burk man ska ha?

  • AnnoMundi 5 november 2010

    Verkligen kanon! Kommer att göra detta fler gånger!

  • Irene-59 1 september 2011

    Jag provade med kycklingfileoch det blev underbart gott det oxå! Återigen ett varmt tack

  • Neta52 18 augusti 2012

    Har kommenterat detta tidigare innan jag hade bjudit gäster på detta. Vill bara tala om att det har blivit jättepopulärt, alla de jag bjudit har bett om receptet och senare talat om att de tycker det är toppen - bara rosor alltså!

  • fialotta88 1 november 2012

    Undrar också varför såsen skär sig...det ser inte kul ut. Tips?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.