Kassler recept

Laddar...
Din sökning gav 1254 träffar

Monikas kasslergryta med paprika,..

Toppengod rätt som jag själv vill sätta en stark 4:a på. Rätten är mycket enkel och snabb att laga. Passar utmärkt som bjudrätt. Tips! Tillsätter man curry så får man en annan smak och en helt a..


Enkel kasslergratäng med Parmesan..

Kassler är i själva verket rökt benfri fläskkotlett. I Tyskland heter den Kasseler kotelett, dvs kotlett från staden Kassel. Det må vara hur det vill med den saken. Kassler är en oerhört användbar ing..Kassler & Broccoligratäng

En mycket god och lättlagad rätt. Kan serveras med pasta eller potatis, vilket man helst föredrar. En skivad tomat eller rivna morötter är gott till.


Nyttigare paj med soltorkade toma..

God paj med nyttigt och smakrikt skal samt god fyllning. Philadelphiaosten som klickades över blev verkligen pricken över i. Degen är, som jag skrivit nedan, lite "stor" och jag hade bara en normalsto..Vitlöksinbakad kassler

En enormt god rätt. Visserligen ger kasslern en god sälta men man kan lätt byta ut köttet ändå mot fläsk eller oxfile. Hur detta smakar med oxfile kan jag knappt sätta ord på, guddomligt! Jag skriver ..


Pia´s Kassler

Detta recept har jag fått av en av mina väninnor! Väldigt bra bjudmat som med fördel kan förberedas långt innan gästerna dyker upp.