Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler & Broccoligratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Matig gratäng som även är god dagen efter i en matlåda.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs purjo och champinjonerna, i med kassler och skinka. Koka pastan något kortare än rekomenderad koktid. Lättkoka broccolin med lite salt. Smält margarin i en kastrull vispa i mjöl och späd med grädden, låt koka på svag värme i ca. 4 minuter. Krydda med senap och kryddor och ta i hälften av osten. Varva pasta, purjo & kasslerfräset, grönsaker i ugnsfast form avsluta med såsen och den resterande osten. Dosera broccoli och champinjoner efter hur mycket du vill ha i din gratäng. Gratinera i 225°C i ca 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Caddiie 1 april 2008

    Supergott! Blev genast en av favoriterna hemma hos oss. Snabbt och enkelt, och som sagt - jag har min lunch för dagen färdig också :)

  • Pipa 29 april 2008

    Bjöd ett par vänner och vi tyckte alla om det! Tack för tipset!

  • Paljen 1 maj 2011

    Fantastiskt bra mitt-i-veckan-mat som genererar mängder av matlådor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.