Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ananas och purjolök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva purjolöken och koka den ett par minuter i lätt saltat vatten, låt rinna av. Skär kasslern i cm-tjocka skivor Lägg kasslern varvat med ananasskivor i mitten av en smord form. Fördela purjolöken vid sidan om.
  2. Blanda creme fraiche, grädde och chilisås. Fördela såsen i formen.
  3. Gratinera i 225* ca 15 min.
  4. Servera med ris, kokt potatis eller ännu hellre pressad potatis, och naturligtvis en sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • guardianlinda 17 april 2008

    Hej! Låter riktigt smarrigt, skulle det funka att lägga kokt ris i botten från början? Kanske lite riven ost på toppen?/Linda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.