Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med grönsaker och bönor i ugn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god smalmatsrätt

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset och låt svalna lite och blanda med bönorna och grönsakerna.. Slå allt i en ugnsfast form. Skär kasslern i mindre skivor och lägg dem över grönsaksblandningen i formen. Blanda yoghurt, grädde och chilisåsen och rör om. Häll den över kasslern och täck med riven ost. Gratinera i 200 grader i ca 25 minuter tills osten fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gittan47 23 mars 2008

    Den var väldigt god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.