Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och fläskfilégryta med senap och timjan

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag och pojkvännen slängde ihop ett storkok så detta är en jättegryta som smakar underbart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka köttet och stek det i en panna, lägg över i en skål för att tillsätta senare.
  2. Stek hackad purjon, lök, champinjoner och vitlök. Tillsätt timjan och matlagningsgrädde. Låt puttra en stund.
  3. Tillsätt hackad kål, buljong, senap och köttet. Låt puttra tills kålen har blivit mjuk. Smaka av och tillsätt soja salt och peppar efter smak.
  4. Tillsätt hackad äpple, gröna bönor och paprika. Låt puttra ett par minuter.
  5. Servera eller låt den stå till dagen efter. Funkar att frysa och är perfekt som storkok!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.