Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och squashlasagne

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En ganska snabblagad lasagne och dessutom lite kalorisnålare än en klassisk lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och rör i mjöl och späd med mjölken. Koka upp under omrörning, och låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Hyvla squashen på längden med en osthyvel. Strö på lite salt. Skiva kasslern. Varva sås, squash, lasagneplattor, kassler och ost i en smord eldfast form. Avsluta med sås och gratinera i 30 minuter i 225 grader. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.