Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler -och blomkålspaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En god paj som är enkel och snabb att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdegen: Smält smöret. Värm mjölken fingervarm i micron. Häll i smöret med de andra ingredienserna. Knåda till en slät deg. Förgrädda i tio minuter i 200 grader. Höj sedan temperaturen till 225 grader.
  2. Fyllning: Dela upp blomkålen i små bitar och hacka kasslern i små tärningar. Stek alla ingredienserna i smör i ca fem minuter och häll ner i pajskalet.
  3. Äggstanning: Vispa ihop alla ingredienserna och häll över fyllningen i pajskalet.
  4. Grädda i 25 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.