Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler i druvsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Javisst är det här ett Allersrecept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor och stek dem lätt i margarin i stekpanna. Tag upp skivorna och gör såsen.
  2. Häll crème fraiche, grädde och urkärnade, halverade druvor i stekpannan och låt såsen sjuda en liten stund. Lägg i rosépeppar och eventuellt lite kinesisk soja.
  3. Lägg i kasslerskivorna och värm dem hastigt i såsen. Lägg upp på fat och garnera med vindruvor, tomater och en kvist dragon.
  4. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.