Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler i god ädelostsås

(1 kommentar)  
Skriv ut

Åt detta första gången hos min farbror. Det var sommar, vädret var underbart, vi satt i trädgården precis vid havet och det var jättehärligt och jättegott. Väldigt enkelt dessutom.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kasslern ganska tunt. Lägg dom omlott i en form. Bred lite Dijonsenap på kasslerskivorna. Skär champinjonerna i bitar och bryn dom. Strö ut dom över kasslern. Smula på ädelosten. Klicka ut creme fraichen och häll över grädden. Gratinera i ugn 225 grader ca. 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cheva63 6 januari 2012

    Kanongott =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.