Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler i ostsås med pastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är en rätt som uppskattas av alla i släkten eftersom jag serverar de saker alla inte gilla i olika skålar! Enkelt gott och lite somrigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pastasalladen: Koka pastan enligt anvisning. skär vattenmelonen, paprikan, gurkan, tomaten (ta bort kärnhuset så blir den inte så vattnig) och mangon till lagom stora bitar som passar till en sallad. Blanda grönsakerna med pastan (den kan med fördel vara lite ljummen). Strimla isbergssalladen fint och lägg i en skål för sig. Skär avokadon i små fina bitar och häll lite citronsaft över så den håller färgen och lägg i en skål för sig. (Detta för att salladen inte ska bli tråkig av brun avokado om det blir rester över, sallad har också en tendens att så grå ut efter en dag.)
  2. Kasslerröran: Strimla kasslern och hacka schalottenlöken. Stek i olivoljan. Blanda i champinjonerna och låt allt få färg. Häll i ostsåsen och låt allt bli varmt.
  3. Servera med skivor av ciabatta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.