Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ädelost och valnötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott! Ur kokboken "Familjens stora receptskatt"

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vispgrädde, crème fraiche och ädelost i en kastrull. Låt koka upp på svag värme. Lägg skivad kassler på ett smort ugnsfat. Häll ädelostblandningen över kasslerskivorna. Strö över hackade nötter. Gratinera på fals 2 i 20 minuter i 225 grader. Servera pressad potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Receptglad 24 maj 2014

    Gott och enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.