Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ananassås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagad sommarmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ner påsens innehåll i 1½ dl kallt vatten. Koka upp under omrörning, låt sjuda ½ minut.
  2. Ta av kastrullen och tillsätt 50 g margarin eller smör, vispa till fettet smält.
  3. Låt såsen svalna och blanda med 1 tsk senap och 4 msk krossad ananas, ej spadet.
  4. Stek kasslerskivorna lätt och servera med potatis och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.