Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ananassås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lättlagad rätt som är perfekt på en vardag, men som även duger till att bjuda släkt och vänner på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor av lämplig storlek (vi körde "halvmånar" som var ca ½ cm tjocka.
  2. Lägg i en ugnssäker form. Bred ut krossad ananas så det täcker kasslern hyfsat. Blanda ihop grädde, senap, chilisås, maizena och peppar i en bunke. Häll ut jämnt över kasslern. Toppa med riven ost.
  3. In i ugn 225 C i 35 min. Server med ris eller bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.