Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ris och ananas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min moster gjorde det åt mig en gång, sen var jag såld.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut det kokta riset i en ugnsfastform och strö över den hackade purjoplöken över riset.
  2. Sedan varvar du ananas och skivor av kassler så de ligger varannan över riset. Sedan häller du över såsen och ställer in i ugnen i ca 30 minuter på 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • systeryster 14 oktober 2008

    Har testat detta men utan purjolök.Älskar bea! som vi kallar bernais i Gävle.Säkert lika gott med café paris sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.