Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och broccoligratäng LCHF

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel och mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Fräs svampen i smör i stekpanna ca 10 minuter på medelvärme. Smörj under tiden en ugnsfast form med smör och blanda crème fraiche och grädde i en bunke till jämn smet.
  2. Skär kassler i tärningar och lägg i ugnsformen, tillför svamp, broccoli samt smeten. Strö riven ost ovanpå och grädda i 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.