Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och potatisgratäng med ägg

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Allt i samma form.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i små tärningar eller stavar. Skiva potatisen, morötterna och purjolöken tunt i en matberedare.
  2. Lägg allt i en form, lägg i de kokta och skivade äggen. Salta och peppra. (Börja och sluta med potatisblandningen, kasslern och äggen i mitten)
  3. Häll över grädden och gratinera i mitten av ugnen på 225 grader i ca 50-60 minuter eller till potatisen känns mjuk och rätten har fått fin färg.
  4. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.