Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och smörsvängd gurka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler som inte behöver tillagas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern tunt.
  2. Skala gurkan. Skär den i halvor och skrapa ur kärnorna med en tesked. Skär gurkhalvorna i ca 1,5 cm breda bitar. Smält smöret i en låg vid kastrull. Lägg i gurkan och låt den fräsa knappt mjuk, skaka kastrullen under tiden. Strö över persiljan och smaksätt med salt och peppar.
  3. Servera kasslern med den varma gurkan, ev gräddfilssås smaksatt med senap, tomater och färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.