Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och sparrisgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bland de första gratängerna jag gjorde när jag flyttat hemifrån. Jag blir fortfarande sugen på den ibland. Bra vardagsmat och lunchlåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen och häll i botten av en smord ugnsform. Strimla kasslern och lägg den och sparrisen på riset. Gör redningen till såsen och tillsätt vätskan. Låt koka några minuter.
  2. Rör ner ost och äggula på slutet. Krydda och häll över kasslern.
  3. Gratinera i ugn 200 grader 10 min med folie därefter i 250 grader 10 min utan folie

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.