Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på spenatbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabb rätt som blir väldigt gott, passar bra till vardag som fest. Bra som bjudrätt

Ingredienser

Instruktioner

Bred ut bladspenaten i en smord ugnsform så att du täcker botten, lägg över kassler skivorna, rör ihop créme fraiche, dijonsenap och salladskrydda och bred över kasslern, strö riven ost över. Gratinera tills osten fått fin färg, ca 25 min. Servera med ris eller kokt potatis och en sallad till. Mumsigt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.