Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler Provencale

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med vitlökssmör mellan lagren blir resultatet festligt franskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vitlökssmör: Skala och pressa vitlöksklyftorna. Mosa smör, vitlök, persilja och salt. Forma till en rulle, vira in den i folie och kyl eller frys.
  2. Sås: Blanda alla ingredienserna utom persilja och koka upp under omrörning. Låt såsen sjuda några minuter och strö över persilja.
  3. Skär djupa snitt i kasslern. Skiva vitlökssmöret och lägg en smörskiva i varje köttficka. Lägg kasslern i en ungsform i 225 grader ca 20 minuter
  4. Servera till ugnsstekta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.