Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med broccoli och ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färgglad rätt både till vardags och kalas. Hittade receptet i en veckotidning för många år sedan

Ingredienser

Instruktioner

Skär kassler i skivor .Koka broccolin i saltat vatten nästan mjuk,och låt ananasen rinna av.Lägg varannan kassler och ananas på rad i en ugnsform. Lägg broccoli och tomat klyftor runt omkring.Vispa grädden lätt och smaksätt med salt , peppar och senap.Häll såsen över.Riv ost över och gratinera i 225 grader i ca 15 min. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.