Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med broccoli och gula morötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga moset enligt förpackningens anvisning. Skala och skiva löken. Fräs löken i oljan några minuter. Tillsätt grönsakerna och låt fräsa med ca 2 minuter. Krydda med salt och peppar.
  2. Skär kasslern i tunna skivor. Fördela kasslerskivorna i 4 ugnssäkra portionsformar eller 1 stor form.
  3. Klicka potatismoset utefter ena kanten och lägg på grönsaksfräset. Strö över osten.
  4. Gratinera mitt i ugnen i 250°C, ca 10 minuter eller tills gratängen fått fin färg.
  5. Servera gratängen med bröd och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.