Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept som min mans mamma lärt mig och som jag modifierat lite. Gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º C. Tärna upp kassler och ananas (spara saften från ananasen) och lägg allt tillsammans i en ugnssäker form.
  2. Blanda grädden, tomatpurén, sojan och lite av saften från ananasen tillsammans i en bunke till en fin smet.
  3. Häll blandningen över kasslern och ananasen. Häll den rivna osten över alltihopa. Sätt in i ugnen ca 30 min eller tills det fått fin färg.
  4. Serveras med ris, couscous eller bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.