Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med ananas

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En god och matig allt-i-ett-rätt med kassler och ananas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Skär paprikan i bitar. Fräs lök och paprian i margarin i en stekpanna Blanda paprika och det färdigkokta riset. Lägg i en smord ugnsfast form.
  2. Skär kassler, tomat och ananas i bitar.Lägg detta ovanpå riset i formen.
  3. Vispa ihop grädde och yoghurt. Krydda med curry och salt. Häll såsen över.
  4. Grädda i 25-30 minuter i 225º tills allt fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Vonnet 27 februari 2009

    Hej! Måste riset vara kokt innan?

  • mumsmumrik 22 oktober 2011

    Hittar inte ananasen bland ingredienserna i listan, men antar att det är en bur hela skivor som ska i?

  • dag6 15 april 2013

    Mycket gott. Det är nog den godaste kasslerrätten vi ätit. Kommer att göra den många gånger Tack för receptet. Det blir en stark femma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.