Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern i lagom tjocka skivor. Lägg dem i en eldfast form. Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i lite smör. Fördela löken och jordnöttena över kasslerskivorna
  2. Vispa grädden och bland den med såsens alla ingredienser. Smaka av om det behövs curry. Häll såsen över kasslerskivorna och gratinera i 225 grader ca 15 minuter.
  3. Servera med ris eller potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.