Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

"Frisk" och god kasslerrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kassler, tomater, squash och purjo i tunna skivor. Fräs squash och purjo i matfett några minuter. Varva kassler, purjo, squash och purjo i en ugnsform. Krydda med oregano, peppar och salt. Rör samman creme fraiche och senap. Bred på blandningen. Smula fetaosten över det hela. Ställ in formen i ugnen i ca 20 minuter.
  2. Är mättande som den är men du kan servera ris till om du vill.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • gittan47 4 mars 2008

    Hej jag har provat din rätt och jag tyckte mycket om den. Men jag fick inprovicera lite gran för du har glömt att skriva in ugnsgraderna. Tomaterna la jag bara över allhihop innan röran, Det blev iallafall väldigt gott hälsningar gittan

  • malin_larare 23 oktober 2010

    Det här receptet används flitigt hemma hos oss, himla gott!!

  • christincarlsson 1 september 2011

    Jätte god :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.