Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
Kasslergratäng Kasslergratäng Kasslergratäng
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god kasslergratäng med bl a gorgonzola och ananas. Jag rekommenderar färsk ananas, burk ananas går ej att jämföras med färsk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Skiva kasslern i skivor och lägg i en ugnsform.
  3. Strö över ananas i bitar, löken skuren i tunna ringar, cocktail tomaterna i mindre bitar och gorgonzola i tärningar.
  4. Blanda sen grädde med chilisåsen. Krydda med curry, salt och svartpeppar och häll såsen i formen.
  5. Gratinera i ugnen ca 20-30 min. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.