Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Det här går ganska snabbt. Är gott med en god sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg det kokta riset i botten på en smord form. Strimla purjolök och kassler och lägg över riset. Stek bacon knaprigt och lägg överst. Vispa grädden medelfluffig, blanda i majonnäs, chilisås och Crème Fraiche. Häll såsen över gratängen
  2. 200 grader i cirka 25-30minuter
  3. Servera med en god krispig sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.