Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng a la viktväktarna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig god bjudgratäng, 7 per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spagetti enligt förpackningen. Spola i kallt vatten när den kokat klart och låt rinna av väl.
  2. Skär kassler i tärningar. Skala och hacka lök. Ansa, skölj och skiva svampen. Fräs i lite matfett. Tillsätt lök och kassler och låt fräsa ihop några minuter under omrörning.
  3. Varva spagetti, kasslerfräs och keso i en form. Salta och peppra mellan varven. Blanda fraiche och mjölk och häll över. Strö över den rivna osten. Dekorera med broccoli.
  4. Gratinera mitt i ugnen på 225 grader tills rätten fått fin färg, ca 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hevenith 13 december 2008

    Var jättegod! Liten tokig middag blev det, jag glömde bort Keson och blandade i broccolin i kasslerpytten och bytte ut creme fraiche mot turkisk yoghurt! Resultatet blev fantastiskt och kommer att lagas fler gånger!

  • bjuranna 12 februari 2009

    Bra vardagsrätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.