Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng chili-paprika

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En gratäng med lite sting i, både för fest och vardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kassler och lägg dem i en ugnsäker form. Skär purjolöken och skiva tomater och lägg det i formen.
  2. Strö på osten. Värm/koka ihop grädde, crème fraiche samt sambal oelek och häll detta sedan över kasslern i formen.
  3. Sätt in i ugnen på 200 grader tills allt är varmt och fått en fin färg ca 15-20 minuter.
  4. Servera med ris och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.