Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med broccoli

(8 kommentarer)  
Skriv ut

En kanongod och riktigt busenkel kasslergratäng. Den blir som godast med en riktigt god, gärna lagrad, riven ost på.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Tärna kasslern och lägg i en ugnsfast form. Lägg broccoli som ett lager ovanpå, går alldeles utmärkt med frusen broccoli. Blanda ihop cream cheese, matlagningsgrädde och lättfraiche, smaka av med lite salt och papper. Häll detta över kasslern och broccolin. Strö över riven ost. Gratinera i ugnen ca 20 minuter tills osten smälter och börjar få lite färg. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • Jessika 30 november 2009

    Det här var mycket lättlagat och supergott! Tack för kanonrecept.

  • annron72a 19 januari 2010

    Jättegott och så enkelt fixat. Tack för ett bra recept. Gillas av alla i familjen.

  • friday88 12 december 2010

    Prövade detta idag och det smakade bra och var väldigt lätt att göra. Hade blomkål, purjolök och tomat i med, blev gott.

  • lotta7932 16 maj 2011

    Denna rätt provade min familj idag å den var jättegod å lättlagad!! Dottern på 8 månader fick smaka också å tyckte det var mumma :)

  • pernillus 3 oktober 2011

    Mycket gott och smakrikt!

  • solskimmer 13 november 2011

    Gratängen blev god men den blev så rinnande. Hur gör man för att slippa få gratängen så rinnande? Tacksam för råd.

  • Lindamos 22 februari 2012

    Ett tips för att få den mindre rinnande är att använda fetare creme fraiche:)

  • Lottis1 3 februari 2016

    Jättegott. Det här kommer jag göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.