Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här gratängen hittade jag i mina gömmor

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i ½ cm tjocka skivor och lägg upp den på ett ungssäkert fat. Stek svamp och lök strö över mjölet och rör om. Tillsätt tomatpurén, buljongen, soja och grädden och låt såsen koka upp , salta och peppra. Häll såsen över kasslern och strö över osten. Grädda i 225 grader i 15- 20 minuter. Servera potatis och brysselkål till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.