Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng Créme Bonjour

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrigt helt enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Ansa och strimla purjolöken. Fräs purjolöken mjuk och glansig i lite matfett. Lägg purjolöken i botten på en smord ugnsfast form. Skär kasslern i ca 1 cm tjocka skivor och lägg kasslerskivorna ovanpå. Bred över Créme Bonjour .
  2. Låt sparrisen rinna av och dela sparrisen i mindre bitar och lägg dem ovanpå. Strö över den rivna osten.
  3. Vispa samman mellangrädde och chilisås, smaksätt med salt, peppar och paprikapulver. Häll blandningen över kasslern. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
  4. Servera med ris och sallad

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • imminn 13 januari 2010

    Detta var något med det godaste jag har ätit. Jag hade inget ris hemma, utan tog klyftpotatis till och det var underbart. Jag tror jag inte behöver säja mer, tveklöst 5. Tack för receptet. Ha det gott MVH//Imminn

  • halen6966 13 januari 2010

    tack, jag kan bara hålla med! Helén

  • ce3 13 juli 2010

    Tyvärr inget i min smak. Lite för mycket ostsmak o lite för salt. Resten av familjen tyckte dock att "det dög". Inga stående ovationer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.