Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anders kasslergryta med grönpeppar och champinjoner

(2 kommentarer)  
Anders kasslergryta med grönpeppar och champinjoner Anders kasslergryta med grönpeppar och champinjoner
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god kasslergryta jag rörde ihop en dag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i tjocka skivor och tärna den, stek den med smör i en järngryta. Stek skivade champinjoner i smör och tillsätt dem i grytan.
  2. Pressa i vitlöken och tillsätt skivad purjolök, kryddor, fond, vatten och crème fraiche och låt puttra i c:a 30 minuter.
  3. Smaka av och red eventuellt med Maizenaredning och servera med potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 8 augusti 2010

    Godaste gryta jag har ätit på länge tack för ett bra recept kommer att göra om den 5 p från mig monica

  • Anderstam 19 februari 2012

    Tackar & Bugar för kvällens delikata middag ! Jag var lite lat och lade även i potatisbitar som kokade med. Vilket också innebar att grytan inte behövde redas med mjöl. Helt klart en 5 poängsgryta. Bifogar bild på grytan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.