Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta mexicana

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod kasslergryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kassler och tomater i skivor. Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar. Hacka lök och vitlök. Fräs grönsakerna (lök, vitlök, blekselleri och champinjoner) i en stor stekpanna. Tillsätt salsa och philadelphiaost. Låt såsen småputtra några minuter. Lägg i den skivade kasslern och de skivade tomaterna. Låt allt bli varmt. Smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Servera med kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • christincarlsson 3 april 2010

    Supergott och superenkelt. Kommer att göras igen.

  • pennypenny 21 mars 2011

    Perfekt när man har bråttom. Snabbt, enkelt och mycket gott. Bjöd på den till vänninelunchen. Uppskattat.

  • rosatalo 7 maj 2012

    Min kasslerskräck är botad, detta var riktigt gott. Fast jag började med att torrsteka champinjonerna först. Lade sedan till smör och det andra gröna som skulle stekas

  • bella_ite 10 maj 2012

    Supergod, lätt att göra! Kommer att vara en favorit hemma :)

  • Annakristinab 17 december 2012

    Jätte gott! Det blev en riktig hit vid matbordet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.