Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta med soltorkade tomater

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gjordes på vad vi hade hemma och den gör vi igen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i tärningar och bryn den. Lägg över den i en gryta. Tärna paprika, skiva purjolöken och pressa ner vitlöken och fräs det tillsammans. Lägg över i grytan. Lägg i soltorkade tomater, tomatpuré, grädde och crème fraiche. Koka upp och smaksätt med basilika, salt och vitpeppar. Låt puttra i några minuter. Servera med klyftpotatis eller ris eller vad du själv föredrar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.