Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpaj med örter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kasslerns lite rökta sälta ger pajen det där lilla extra! Varför inte göra denna goda pajen till helgkvällens middag?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta snabbt till en smidig deg. Tryck ut i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm. Nagga och ställ formen kallt ca 30 minuter. Förgrädda mitt i ugnen 10 min.
  2. Skär kasslern i små bitar. Skiva oliverna. fördela kassler och oliver i pajskalet. Skiva tomaterna och lägg ovanpå.
  3. Vispa ihop äggstanningen och häll i pajskalet. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter tills pajen stelnat och fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.