- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 35 minuter
Skriv ut
Snabbt gott och enkelt. Önskas ofta av många. Servera med en fräsch grönsallad till.
Instruktioner
- Ugn: 200°-225°
- Hacka ihop ingredienserna till pajbottnen för hand eller i matberedare. Tryck ut degen i en pajform. Spara ev. lite av degen till dekoration. Nagga väl med gaffel. Täck bottnen med riven ost och kasslerstrimlor. Fyll på med lök, tomat och fetaosttärningar. Vispa ihop och häll på ägg, grädde, salt och peppar. Strö på basilika. Lägg på ev. dekoration.
- Grädda pajen ca 35 minuter tills den fått fin färg.
- Lycka till.
Publicerat den
8 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Super gott! Kommer göras fler gånger! Bifogar ett foto med :)
Kul att det smakar. Tack för bilden :-)
Tack för receptet! Verkligen jättegoda smaker. Det som jag haft problem med är att få äggstanningen att stelna, kanske ett till ägg? Ska prova det nästa gång, har gjort den två gånger nu med samma rinninga resultat.