Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpaj med medelhavssting

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 35 minuter
Skriv ut

Snabbt gott och enkelt. Önskas ofta av många. Servera med en fräsch grönsallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200°-225°
  2. Hacka ihop ingredienserna till pajbottnen för hand eller i matberedare. Tryck ut degen i en pajform. Spara ev. lite av degen till dekoration. Nagga väl med gaffel. Täck bottnen med riven ost och kasslerstrimlor. Fyll på med lök, tomat och fetaosttärningar. Vispa ihop och häll på ägg, grädde, salt och peppar. Strö på basilika. Lägg på ev. dekoration.
  3. Grädda pajen ca 35 minuter tills den fått fin färg.
  4. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • SDMaya 25 januari 2010

    Super gott! Kommer göras fler gånger! Bifogar ett foto med :)

  • heca 25 januari 2010

    Kul att det smakar. Tack för bilden :-)

  • suwe76 18 september 2010

    Tack för receptet! Verkligen jättegoda smaker. Det som jag haft problem med är att få äggstanningen att stelna, kanske ett till ägg? Ska prova det nästa gång, har gjort den två gånger nu med samma rinninga resultat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.