Under osttäcket göms en bädd av vitlöksdoftande bladspenat.
Instruktioner
- Ugn 225 grader.
- Tina spenaten.
Krama ur vätskan och fräs den med vitlök i smör.
Salta och peppra.
Skär kasslern i 4 bitar, ca 2 cm och lägg på ett ugnsfast fat.
Fördela spenaten ovanpå köttbitarna.
Strö osten över puckarna och gratinera i ugnen
ca 20 minuter.
- Sås:
Ansa och hacka svampen.
Stek den i smör, strö över mjöl och rör om.
Späd med mjölk, grädde och fond.
Sjud några minuter under omrörning.
Salta och peppra.
- Servera puckarna med såsen, kokt råris och tomater.
Publicerat den
1 november 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jätte gott! Öste på med 4 klyftor vitlök i stället. Mycke mer smak då.