Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpuckar med svampsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Under osttäcket göms en bädd av vitlöksdoftande bladspenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Tina spenaten. Krama ur vätskan och fräs den med vitlök i smör. Salta och peppra. Skär kasslern i 4 bitar, ca 2 cm och lägg på ett ugnsfast fat. Fördela spenaten ovanpå köttbitarna. Strö osten över puckarna och gratinera i ugnen ca 20 minuter.
  3. Sås: Ansa och hacka svampen. Stek den i smör, strö över mjöl och rör om. Späd med mjölk, grädde och fond. Sjud några minuter under omrörning. Salta och peppra.
  4. Servera puckarna med såsen, kokt råris och tomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • uppbot 25 november 2012

    Jätte gott! Öste på med 4 klyftor vitlök i stället. Mycke mer smak då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.