Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslersås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kassler och pepparrot är en perfekt kombination! Denna sås går att äta till både pasta och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla den skivade kasslern.
  2. Ansa purjolöken, strimla och hacka den. Bryn purjolöken i smör i en stekpanna eller traktörpanna tills den blir mjuk. Ha i kasslern.
  3. Blanda i övriga ingredienser och smaka av med pepparrot, senap och salt. Koka upp och låt småkoka i 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.