Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katjas köttfärspaj

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Gjorde den häromkvällen å tog lite av vad som fanns hemma :-))

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grov hackade champinjonerna och hackade löken. Fräste sedan champinjonerna och löken. La sedan i färsen och kryddade. Sedan la jag i baconet och stekte till på hög värme tills allt var klart.
  2. Under tiden jag gjorde fyllningen lät jag pajskalen vara ute och tina lite. Vill man kan man förbaka dom i 200grader i ca 10-15 min men det gjorde inte jag.
  3. Vispade ihop äggen först med milda mat. Sedan la jag i philadelhian och rörde till en slät smet. Hällde i riven ost ca 1,5 - 2 dl. Denna stanningen blir mer krämig än rinnig.
  4. La i fyllningen i pajskalen sedan stanningen och till sist lite riven ost uppe på toppen oxå :-) Man kan även lägga en tomatskiva upp på om man vill :-)
  5. In i ugnen i 220 grader i ca 25-30 min.
  6. Smaklig måltid :-))

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.