Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katjas pecannötkakor

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Blir cirka 30 goda kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Blanda mjöl med bikarbonat och vaniljsocker.
  3. Rör smör och socker, tillsätt salt och ägg och rör lite till. Tillsätt hackade nötter och hackad vit choklad samt mjölblandningen.
  4. Dela degen i 30 bitar och forma små kulor.
  5. Grädda på papprad plåt 8-10 minuter. Kakorna flyter ut till rundlar cirka 6 cm i diameter, så lägg kulorna ganska glest. Låt kakorna svalna.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • grill 7 juli 2008

    Oj,oj vad dom var goda. Sega samtidigt som dom var lite krispiga. Klart godkänt. Gjorde dom i går inte mycket kvar...

  • Maahl 31 januari 2009

    Mycket goda, det kan en bunt jobbarkompisar intyga också.

  • Skreastrand 1 december 2016

    Toppengoda! Receptet hade försvunnint men nu fann jag det på Matklubben TACK! Margareta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.