Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katrinplommon med bacon

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpotatis, rostad grönsakssallad, färskost, och citron & jordgubbstårta. Kan förberedas dagen innan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp baconskivorna på mitten. Linda in ett katrinplommon med en halv baconskiva. Fäst med tandpetare. Kan förberedas dagen innan hit!
  2. Stek i smör tills baconet fått färg. Servera som tilltugg till drink.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.