Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kattungor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Tunna och knapriga kakor med smak av pistasch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och florsocker lätt. Blanda ner mjölet. Låt smeten svälla 10 minuter.
  3. Bred eller spritsa ut strängar, ca 10 cm, på plåtar klädda med bakplåtspapper, inte för tätt, de flyter ut. Strö över de finhackade nötterna.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.