Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarbakad fisk

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i mindre bitar. Lägg dem i en smord ugnsform. Hacka purjolöken och blanda den med kaviar, creme fraiche och dill. Bred blandningen över fisken.
  2. Stek i ugn i 225 grader i ca 20-25 minuter.
  3. Servera med pressad potatis och rivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Lena 30 december 2007

    Detta kommer vi att göra fler gånger super gott och enkelt...

  • Lena 15 januari 2008

    mmmm Jag gjorde den i går igen bara så gott

  • Carro67 14 juni 2008

    Det var en enkelt och väldigt gott. Tack för receptet.

  • farmoringer 14 januari 2009

    Det här var gott och enkelt. Hade tyvärr en som inte tycker om kaviar till middagen, så jag vågade inte ta så mycket. Får göra det nästa gång..

  • Heisjo 8 februari 2009

    Tackar för ett gott vardags recept! Kan tänka mig att använda en matigare fisk nästa gång, tex. marulk eller lax för att få mer tuggmotstånd, annars väldigt god smak!

  • 4850 19 april 2009

    Vi har precis ätit av denna jättegoda fisk. Kommer definitivt att laga den fler gånger, Karin

  • mssalmonella 25 augusti 2010

    Det här var jättegott!!!! Nästa gång gör jag nog lite mer sås av det :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.