Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarbakad fisk med dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt att göra och undebart gott !!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta och peppra. Finhacka löken och fräs den i en gryta. Pudra med mjölet. Häll på mjölk och grädde och låt koka i ca 5 min. Tillsätt kaviar, fond och dill. Låt koka ytterligare någon minut. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över fisken och baka av i ugnen på 175 grader i ca 20 min.
  2. Servera med kokt potatis och gröna ärter.
  3. Ät och njut !!!!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.