Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarströmmingslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är delikat gott på julbordet - och nyårbuffén...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö lite salt över filéerna och smörj en form. Skär ansjovisen så det blir en bit till varje strömming. Rulla strömmingen med en bit ansjovis i varje och lägg snyggt i formen.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt.
  3. Häll blandningen över strömmingen och baka den i 180-gradig ugn ca 15 minuter eller till den börjar bli gyllenbrun.
  4. Garnera med paprika och persilja.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.