Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kavring med räktopp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Entrérätt eller som kvällsmacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka räkor och ägg grovt. Blanda med créme fraiche, dill, pepparrot och citronsaft.
  2. Smaka av med salt och peppar. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringsskivorna och fördela röran på dem.
  3. Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna.
  4. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.