Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kavringsfyrkanter med färskost

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Snittar kan man göra av allt möjligt. Här kavringsfyrkanter med färskost. På restaurang kallas de ofta Amuse-Gueule. De ska "roa käften". De kan läggas upp på bricka eller separat på en liten assiette som en minirätt. Knepet är att servera något lyxigt i pytteportioner. Men den gamla hederliga kavringen är ett säkert kort.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred två skivor med rikligt med färskost, toppa med en tredje skiva. Tryck ihop.
  2. Skär bort kanterna (om du vill) och dela i fyra små fyrkanter. Lägg upp på fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.